Nog succesvoller!

Je hebt al een tijd een onderneming en je wilt zaken veranderen. Wat zijn de kansen en bedreigingen? Moet je extra investeren? Kun je dit zelf financieren, of heb je externe financiering nodig? Wat betekent dit voor je privé situatie? Blijft de winst hetzelfde, of verwacht je eerst een teruggang en naderhand een toename van de winst? Een ondernemingsplan schrijven, is dat noodzakelijk? Een simpel voorbeeld.

Stel je hebt al jaren een goedlopende schoonheidssalon. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en dat betekent dat je je wilt richten op een hoger marktsegment. Je wilt je meer richten op huidverbetering. De behandelingen en de producten zullen dan duurder zijn en je vraagt je af, of je huidige klanten dit willen betalen en of je klanten zult verliezen. Dit kun je prima onderzoeken met de ondernemingsplan software van JouwOnderneming. Daar vind je ook een goed ondernemingsplan voorbeeld. Je kunt bekijken hoe andere ondernemers dat gedaan hebben en een ondernemingsplan schrijven is dan echt niet moeilijk.

Een ondernemingsplan schrijven met onze ondernemingsplan software verheldert je ideeën. Misschien denk je er zelfs aan om een geheel nieuwe onderneming te starten. De uitstekende helpfunctie, het gratis E-handboek ondernemingsplan voor uitgebreide ondernemerstips en de gratis download van het ondernemingsplan voorbeeld van andere ondernemers stimuleren jou tot actie binnen jouw onderneming. Bekijk bij meer informatie de andere voordelen van onze software. Voor slechts € 29,95 exclusief btw kun je de software bestellen op onze bestelpagina
Vragen? Neem contact op met een medewerker van JouwOnderneming.