Hulp student

 

De bedrijfsplan software van JouwOnderneming stimuleert je om je doel te bepalen. Voor je studie verplicht een bedrijfsplan schrijven? Als je het serieus neemt, kun je hierna echt een bedrijf beginnen! Wil je met een aantal medestudenten een bedrijf beginnen? Met onze bedrijfsplan software kun je met meerdere studenten een plan maken.

Wat is jouw unieke product en hoe wil je het in de markt zetten? Welke markt ga je bedienen? Zijn er concurrenten? Hoe bepaal je de prijs van je product? Bedrijfsplan schrijven? Welke strategie hanteer je op de korte en langere termijn? Welke investeringen moet je doen? Hoe kun je die financieren? Welk bedrag heb je privé nodig uit je bedrijf. Wat zijn je verwachtingen over je omzetontwikkeling, inkopen en kosten? Kun je aan je betalingsverplichtingen voldoen?

Weet je niet zo goed wat je bij bepaalde onderdelen moet invullen? Geen probleem! De help knop geeft uitleg op alle onderdelen. Verder vind je in de software voorbeelden van andere ondernemers. Daarnaast kun je gratis een compleet bedrijfsplan voorbeeld downloaden (twee mag ook). Ook al is het bedrijfsplan voorbeeld misschien niet van toepassing op de branche waarin jij wilt starten, je kunt wel leren van de aanpak van de ondernemer. Misschien ontdek je zo zelfs hoe je het niet wilt doen!

Kortom: onze gebruiksvriendelijke en menu gestuurde bedrijfsplan software stimuleert je tot nadenken, tot je doelen te bepalen, stimuleert je tot onderzoek en bied je hulp als je het even niet weet. Een bedrijfsplan schrijven met de bedrijfsplan software van JouwOnderneming is een leuke uitdaging!

Vragen? Neem contact op met een medewerker van JouwOnderneming.