Hulp inschakelen bij het creëren van een ondernemingswebshop

Bij het beginnen van een onderneming komen veel dingen kijken. Het kan als starter best lastig zijn om alles gelijk goed voor elkaar te hebben. Hiervoor kan er best hulp in worden geschakeld. Tegenwoordig vindt veel online plaats. Mond op mondreclame gaat moeizaam. Ook het adverteren via de krant heeft minder succes dan vroeger. Vandaag de dag wordt alles gedaan via internet. Het is daarom van groot belang dat een onderneming een goede webshop heeft. Via deze webshop kan de onderneming klanten winnen. Als de webshop er goed uitziet, overzichtelijk is en handig in gebruik. Kan dit uiterst positief zijn voor de onderneming.

Magento 2

Een platform die hiervoor kan zorgen is de magento webshop. Zij zijn de meest schaalbare, ambitieuze en krachtige e-commerce platform van dit moment. Na magento 1 is er een volledig hernieuwde versie uitgekomen, magento 2. Ten opzichte van de vorige versie is magento 2 nog sneller, stabieler en schaalbaarder dan ooit tevoren. Magento 2 is uitgekomen in 2015 en sinds 2018 is het platform in handen van Adobe Experience Cloud. Zoals hiervoor al gezegd loopt dit platform erg voor op de concurrentie. Dit komt vooral doordat ze focussen op gebruikerservaring en personalisatie. Iets waar de concurrentie nog in achterloopt. Een voorbeeld hiervan is de business intelligence tool waarmee er inzicht wordt verkregen in data en voorspelbaar klantgedrag. Met behulp van deze data kunnen er weer aanpassingen worden gedaan, wat hopelijk uiteindelijk resulteert in een grotere omzet.

Magento b2b webshop

De webshops worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een van deze doeleinden is gericht op de business to business (b2b) bedrijven. Doordat er steeds meer onlinezaken wordt gedaan. Oriënteren zakelijke inkopers zich steeds meer online en kopen ze ook online in.  Door deze toenemende vraag, stellen de b2b bedrijven hogere eisen voor een b2b webshop. De b2b module van magento 2 is speciaal ontworpen om aan deze groeiende vraag te voldoen. Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen magento community en magento commerce. Magento community is vooral gericht op de beginnende b2b e-commerce en bevat de belangrijkste basisfuncties. De magento commerce is geschikt voor de grotere b2b bedrijven die al langer in de e-commerce zitten. Een Adobe magento commerce b2b webshop is gemakkelijk te integreren met ICT-systemen zoals erp, crm, pim en wms. Zo kan de managementinformatie wordten gegenereerd met standaardrapportages van de data van verkopen, klanten en producten. En kan er goed inzicht worden verkregen in de klantdata, orders en voorraden. Als u meer advies, informatie of tips wilt voor de b2b webshop dan kan u terecht bij itonomy. Itonomy is erkend bij magento en helpt graag bij het inventariseren van de benodigheden voor uw magento b2b webshop!

Geef een reactie