Een stijlvol bureau is het visitekaartje van je bedrijf

Samen met een compagnon ben ik een eigen tandartspraktijk gestart. Ik mag wel zeggen dat we een toplocatie hebben uitgekozen. De ruimte is gelokaliseerd in een centrumwijk van een grote stad, een maritieme toeristische trekpleister, waar de hoogbouw in snel tempo uit de grond wordt gestampt. De nieuwe flats die aan de skyline worden toegevoegd, hebben stuk voor stuk een mooi design. Dit betekent dat het cliëntenbestand van onze praktijk binnen een mum van tijd op het maximum zat. De praktijk heeft een fraaie uitstraling gekregen. Daar hebben we een interieurbureau voor ingeschakeld. De basiskleuren zijn wit en paars. Er is gewerkt met een variatie in verlichting en aan de muren is op een smaakvolle wijze groen aangebracht. De planten zijn niet van echt te onderscheiden. Het is de bedoeling dat onze cliënten binnenkomen in een praktijk die onze professionaliteit uitstraalt en waar mensen zich ook op hun gemak kunnen voelen.

Ergonomisch

Onze assistentes die het baliewerk voor hun rekening nemen, zijn als het ware het visitekaartje van onze praktijk. We hebben de uiterste zorg besteed aan het meubilair. De assistentes hadden inspraak in de aanschaf van het meubilair, dat perfect moest passen bij onze stijl, maar dat ook comfortabel en praktisch moest zijn. We kwamen uit bij Bureaustoel24. Op de website van Bureaustoel24 vind je, naast uiteraard bureaustoelen, ook stijlvolle designer Bureaus die ook nog eens ergonomisch ontworpen zijn. Je kunt naar wens filteren op prijs, belastbaarheid, kleur, gewicht en materiaal. Zo kwamen we in no-time dichter bij het bureau van onze keuze. Dat is fijn, want de collectie is zeer groot en zonder die filters zou je al snel door de bomen het bos niet meer zien. Het bureau is in hoogte verstelbaar. Handig want onze assistentes zijn nogal verschillend van lengte. We hebben meteen diverse accessoires besteld zoals een voetenbankje, contactdozen, kabelgoten en -klemmen.

Filteren

Met het kiezen van de bureaustoelen volgden we dezelfde procedure: filteren, dit keer op wel/geen armleuningen, kleur, materiaal, verwachte zitduur, lichaamslengte en soort mechanisme. Met de informatie op de website konden we uitstekend uit de voeten. Ook vonden we een handig keuze-adviessysteem op de website om de juiste bureaustoel te kiezen. Deze informatie geeft veel duidelijkheid over de verschillende stoelen. Ook vind je hier tips over bureaustoelen als je rugklachten hebt. Je kunt overigens ook de showroom van Bureaustoel24in Utrecht bezoeken. Nadat we de bestelling hadden geplaatst kregen we na twee werkdagen de spullen binnen. Het monteren van de stoelen lukte eenvoudig met de bijgeleverde handleiding. Op de site zijn trouwens ook montagetips te vinden. We zijn blij met onze keuze; als je de praktijk binnenloopt, ervaar je een smaakvol entree.

Geef een antwoord