Onemeeting: gegarandeerd zorgeloos vergaderen

Voor mijn werk maak ik zeer regelmatig gebruik van diverse vergaderlocaties. Ik geef dag vullende workshops en lezingen over het starten van een eigen onderneming. Zelf heb ik een winkel in kleding naar eigen ontwerp. Hierbij werk ik samen met vrienden, ook professionals in de mode business. Zij vertalen mijn ontwerpen naar de mooiste kleding. Inmiddels loopt de zaak als een trein. Ontwerpen is het allerleukste wat ik mag doen in mijn leven. Daarvoor doe ik overal inspiratie op. Of ik nou over straat loop, op een terras zit, in de dierentuin of gewoon thuis; alles kan aanleiding zijn voor een creatief idee.

Workshops en trainingen

Uiteraard ben en blijf ik zelf de leider van mijn bedrijf. Voor de verkoop in de winkel heb ik professionele mensen ingehuurd, waarvan er enkele vanaf het eerste uur voor mij werken. In de afgelopen periode werd ik steeds vaker benaderd met vragen over de ins & outs van het starten van een onderneming. Dat bracht mij op het idee om een inspiratie- en informatieprogramma samen te stellen voor aspirant-ondernemers in de modebranche. Zo kan ik mijn ervaringen delen en hoeven nieuwe ondernemers het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het is de bedoeling dat het een inspiratievolle dag is waarbij de deelnemers vrij kunnen brainstormen over hun onderneming. Daarbij kunnen zij hun ideeën vertalen in een moodboard dat als inspiratiemodel dient voor de periode na de bijeenkomst. Zo’n moodboard is een fijne tool om ideeën te vertalen die tot dan toe vaag en warrig in je hoofd rondzweefden. Zo worden business-ideeën een stuk concreter. Doordat de ideeën gedeeld worden met de deelnemers geeft zo’n bijeenkomst een enorme meerwaarde. De inschrijvingen lopen storm, er is zelfs een wachtlijst.

Locaties

Om het hele land te kunnen bedienen kies ik mijn Vergaderlocatie met zorg uit. We hebben behoefte aan een mooie multifunctionele ruimte, bij voorkeur in een bijzondere omgeving. De locatie moet goed bereikbaar zijn, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Een goed verzorgde catering is een vereiste. Na wat experimenteren hier en daar, ben ik nu vaste klant bij Onemeeting. Op de site van Onemeeting kun je eenvoudig een vergaderlocatie reserveren. De meeting-experts staan altijd paraat voor persoonlijk advies of specifieke (dieet) wensen. Dat gaat eigenlijk altijd goed en als er iets mis dreigt te gaan, wordt er alles aan gedaan om het probleem op te lossen. Dit is niet alleen fijn voor de deelnemers, het stelt mijzelf ook in staat om me volledig te concentreren op het programma.

Geef een reactie