Wat te doen tijdens de corona crisis

Iedereen begint zich ondertussen wel te vervelen en weet niet meer wat ze kunnen doen om de dagen te vullen. Als je tijdens deze pandemie lekker kunt blijven doorwerken heb je nog geluk gehad maar voor de mensen die thuis zitten wordt het nu steeds zwaarder. De spelletjesavonden en grote boswandelingen beginnen langzaam te vervelen en we zijn toe aan nieuwe uitdagingen. Daarom heb ik hier een altijd leuke online cursussen opgesomd waar niet vaak aan gedacht wordt maar wel ontzettend leuk zijn om te doen. Lees vooral verder en laat je inspireren.  

Cursus fotograferen

Maak je graag foto’s en vind je het leuk om meer te leren op het gebied van fotografie? Volg dan een digitale fotografie cursus online en verbreed je kennis en technieken. Tijdens deze cursus leer je alles over lichtinval en kleurgebruik in je foto’s. Een ontzettend leuke en leerzame cursus waarbij je jouw sociale media een boost kan geven en op zal vallen door de mooie en unieke foto’s. Het fijne aan deze cursus is dat je geen mega dure apparatuur hoeft aan te schaffen. Met een kleinere camera kom je ook al een heel eind.  

Cursus nagelstyliste  

Ben jij veel bezig met uiterlijk en en beauty? Dan is deze cursus geschikt voor jou! Leer hoe je mooie acrylnagels kunt zetten en kies zelf welke techniek of manier je hier het handigste voor vindt. Misschien haal je uit deze cursus wel een mooi eigen bedrijfje of blijf je het lekker doen voor je plezier. Met welke doeleinden je deze cursus ook wil volgen, het is mega leuk om te doen en neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Zin om secuur te werk gaan? volg dan een cursus tot nagelstyliste.      

Cursus tekenen/schilderen 

Zin om je vrije tijd op een creatieve manier te vullen? Ga dan een Cursus schilderen volgen. Leer tijdens deze cursus hoe je de mooiste kunstwerken kunt opbouwen van schets tot schilderij en leer meer of kleurgebruik en effecten. In deze cursus kun je je creativiteit helemaal laten gaan en is niks te gek. Laat je verrassen en ontdek het plezier van tekenen en schilderen. 

Online Keyboard/piano spelen 

Ben jij graag muzikaal bezig? Leer dan via een online cursus keyboard of piano spelen en maak binnen no time de mooiste liedjes en melodieën. Deze cursus is geschikt voor beginners en bevat verschillende niveaus op het gebied van moeilijkheid. Laat je muzikale talenten en ontwikkel jezelf aan de hand van deze online cursus.

Geef een reactie